• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з лідерами Ради старшокласників м. Севастополя

Зустріч з лідерами Ради старшокласників м. Севастополя

2013-04-16

Травневі свята в Севастополі

/Files/photogallery/732/000_0011.JPGПід час травневих свят відповідно до листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Про підсумки проведення збору лідерів учнівського самоврядування», в рамках проекту Харківської обласної ради старшокласників «Рух лідерів» та з метою ознайомлення з успішними практиками діяльності і обміну досвідом роботи органів учнівського самоврядування різних рівнів, розвитку дитячого лідерського руху на Харківщині під керівництвом вчителя географії Новоселівського НВК Ольховської Н.В. відбулася поїздка учнів-лідерів Нововодолазького району до міста Севастополя.
Севастополь – місто-герой, яке тримало 364 дні оборону на маленькому клаптику землі. Подвиг людей, які жертвували собою, неоціненний. Відвідавши парад Перемоги в цьому місті, ми пройнялись духом патріотизму, справді відчули цю радість зі сльозами на очах. Тисячі людей приїхали до міста, щоб вшанувати пам'ять загиблих в роки війни та подякувати тим ветеранам, які залишились жити, щоб розповісти наступним поколінням про жахливі події 1941-1945 років.
Ордени та медалі на грудях ветеранів дають нам надію на світле і щасливе майбутнє, яке ми повинні зберегти. Адже ветерани віддали всі свої сили, щоб наше покоління жило в мирі та злагоді. День за днем вони наближали щасливий День Перемоги. Перемога – слово, в якому є і біль, і радість, і хвилювання.
Наша подорож була змістовною і цікавою. Гаряче сонечко, по-літньому тепле море, дружнє спілкування з однолітками, цікаві екскурсії залишать у кожного надовго приємні спогади про поїздку. Севастопольці вразили нас своїм почуттям гордості і поваги до історії не лише свого рідного краю, а й усієї країни. Під час поїздки ми відвідали археологічний заповідник «Херсонес Таврицький», історичну панораму «Оборона Севастополя 1854-1855р.р.», музей Чорноморського флоту Російської федерації, музей «Холодної війни», побували на Приморському бульварі, здійснили морську екскурсію бухтами Севастополя, бачили військові кораблі Чорноморського флоту, побували на військовому параді з нагоди 68-ї річниці Перемоги та 69-ї річниці визволення міста Севастополя.
В ході зустрічі із лідерами міста Севастополя ми проводили тренінги, обговорювали проблеми роботи севастопольських старшокласників та нашого району, ділилися досвідом. Лідери міста-героя провели захоплюючу екскурсію в Палаці дитячої та юнацької творчості. Завдяки їм ми довідалися про історію міста, про героїчний подвиг радянських солдат і матросів, про те, яку роботу проводять учні-лідери, зберігаючи пам'ять про героїчне минуле нашого народу. Ровесники вразили нас ще й своєю майстерністю із застосування комунікативних технологій. Надзвичайно цікавими та змістовними були зустрічі з неординарними особистостями, від яких зарядились високою енергією та позитивними емоціями. Їхня активна життєва позиція дала поштовх і нам для поширення діяльності руху старшокласників «МОДЕМ» нашого Нововодолазького району.
Користуючись нагодою, хочемо висловити слова подяки керівнику нашої групи Ольховській Н.В., яка робила все можливе і неможливе, аби поїздка залишила в нашій пам’яті приємні спогади.

Колісник К., Лісовин К., Бондаренко І., Шеремет К. – лідери районної ради старшокласників «МОДЕМ»




Кiлькiсть переглядiв: 418

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031